AcasaBIG BANG2NE1CalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 [2015.02.01] WINNER "Ieri, Astăzi şi Mâine"

In jos 
AutorMesaj
Iulia MadalinaMesaje : 17
Puncte : 53
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/01/2015

MesajSubiect: [2015.02.01] WINNER "Ieri, Astăzi şi Mâine"   Lun 2 Feb 2015 - 18:49

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

WINNER au dat startul anului 2015 cu mult dinamism, fanii fiind alături de ei.
WINNER au fost la Seoul Olympic Park Gymnastics Stadium pe data de 31 ianuarie pentru WWIC 2015, însoţiţi de 10.000 de fani.
Numele necunoscut "WWIC 2015" este un proiect în care WINNER au fost implicaţi pentru planificare şi promovare. Proiectul se va desfăşura în Coreea, China şi Japonia. WINNER au fost în Beijing pe 10 ianuarie, în Shanghai pe 17 şi în Shenzhen pe 24 ianuarie, fiind însoţiţi de un total de 13.500 de fani din cele trei oraşe ale Chinei.
WWIC este un eveniment care se desfăşoară alături de fan clubul trupei "Inner Circle" şi merge mai departe decat doar o întâlnire între fani şi artişti. Este o oportunitate pentru fani să lege legături cu WINNER. Exact cum se inţelege şi din nume, întâlnirile au fost ţinute sub forma unei conferinţe, unde WINNER au format legături cu fanii. Nam Taehyun a spus: "Mereu am fost trist pentru că nu puteam să avem mai multe performanţe în Coreea." Dar la WWIC, cei 5 au facut în aşa fel încat să acopere absenţa lor în ţară.

WINNER "IERI"
WINNER au deschis WWIC cu "Empty", o melodie care reprezintă grupul. După, fiecare s-a pregătit pentru a oferi fanilor câte o prezentare. Primul a fost Kang Seungyoon. Cu o chitară în mână, a vorbit despre copilăria lui când şi-a format visul de a deveni cântăreţ în timp ce privea artişti la TV, şi despre adolescenţa lui când a experimentat şocul de pierdere a vocii - toate astea fiind prezentate într-un mod foarte sincer. El a vorbit şi despre cel mai bun prieten al lui, un pieten cu care a muncit la visul lor. El a explicat: "Am intrat la Liceul de Arte din Busan şi am început din nou să cânt. După cum ştiţi cu toţii, am putut să mă apropii cu încă un pas de visul meu prin Superstar K2." A spus fanilor cum a devenit el trainee pe o perioadă nedefinită la YG în timp ce apărea în "High Kick" pe MBC şi după apărând în "WIN".
Kim Jinwoo a continuat vorbind despre orarul lui. A vorbit despre lecţiile de muzică. El a practicat melodii de la artişti din YG, cum ar fi GD. Născut în Imjado, el este primul care a intrat ca trainee la YG în anul 2010. El a povestit şi despre cum i-a întâlnit pe băieţi pentru prima dată.
Prezentarea lui Lee Seunghoon a părut ca şi cum ar fi prezentată pe un site de socializare. În timp ce prezenta poze din copilăria lui, el a spus: "Iubesc să dansez din copilărie. Am format un grup de dans cu cel mai bun prieten şi am continuat să visez." Născut în Busan, el s-a mutat în Seul pentru a deveni un dansator şi a trăit într-o cameră mică lângă universitatea de arte. A apărut în "K-Pop Star" pe SBS şi atunci a intrat în YG. El a dezvăluit poveştile trecutului lui şi prezentul ca un membru al trupei WINNER.
Numit artistul trupei WINNER, Song Minho a prezentat opera lui de artă in prezentarea sa. El a adăugat: "Iubesc muzica de mic. Făceam rap când mergeam pe străzi, am avut atât de multă pasiune pentru asta. Acum pot spune că toată munca mea a avut rezultate uimitoare. După ce am îndurat toate greutăţile am devenit o parte din WINNER, am devenit numărul 1 şi am experimentat atât de multă bucurie când am câştigat un premiu la ceremonia de anul trecut."
Maknae al trupei, Nam Taehyun, şi-a prezentat povestea prin fotografii. Arătând o poză cu el din liceu unde avea părul deschis la culoare, el a spus: "Nu există nicio slujbă pe care nu am încercat-o. Am lucrat la un restaurant, la o staţie de petrol, la multe magazine şi în multe alte locuri." După, a povestit despre practica lui în karaoke şi despre cum a devenit trainee la YG în 2011.
WINNER sunt câştigătorii programului "WIN-WHO IS NEXT". Dintre cei cinci, doi au fost descoperiţi prin cadrul unor audiţii. Fiecare membru a devenit 'WINNER' după multă practică pentru realizarea viselor lor.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

WINNER "ASTĂZI"
Nu a trecut nici un an de la debutul lor dar au deja atât de mulţi fani încât pot umple stadioane. Băieţii au fost numiţi "super rookies". Au fost clasaţi pe locul 1 în topuri muzicale, în timp ce au primit premiul "New Artist".
10.000 de fani li s-au alăturat prin WWIC 2015. Membrii şi-au făcut timp să răspundă la intrebările primite de la fani. Când a fost întrebat dacă încă are un jurnal, Song  Minho a răspuns: "Desigur. Nu trece nici o zi fără să scriu. Odată ce timpul trece uit totul. Dacă nu scriu undeva din cauza timpului, totul este pierdut." Când a fost întrebat care este sursa lui de motivare el a zis: "Este familia mea. Familia mă ajută să merg mai departe."
Când a fost întrebat ce gen ar vrea să încerce pentru un debut solo, Nam Taehyun a spus: "Am compus melodii sentimentale pentru primul album, dar caracterul meu este mai puternic de atât. Vreau să fac ceva care să fie mai puternic şi mai sexy decât 'I'm him'." Taehyun a fost şi DJ, în acest fel arătând fanilor ceva ce nu au mai văzut înainte.
La întrebarea care este cântecul preferat scris de el însuşi, Kang Seungyoon a răspuns: "Nu este nici o melodie pe care aş arunca-o. Dar recent am compus o melodie numită 'Jacket'." După, a cântat o mică parte din melodie captivând fanii imediat.
După ce au răspuns la întrebările fanilor, au ţinut o sesiune de jocuri cu fanii unde cu toţii s-au distrat.  Au cântat şi 'Go up', 'Love is a lie', 'Different','Tonight', 'Don't flirt', 'Color Ring' şi 'Just Another Boy'.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

WINNER "MÂINE"
WINNER au oferit o prezentare şi pentru 'Winning Point' a anului 2015. Kim Jinwoo a spus: "Vreau ca 2015 să fie semnificativ. Vreau să mă perfecţionez şi vreau o direcţie clară pentru WINNER. De asemenea, vreau să ne întâlnim cu fanii noştrii cât mai des."
Song Minho a adăugat: "Scopul nostru este să fim diferiţi. Noi si eu, Song Minho, vrem să arătăm ceva diferit faţă de ce am arătat în 2014, cu cât mai multă muncă şi pasiune."
Lee Seunghoon a spus: "Ajungem înapoi la motivarea iniţială. Iubesc să fiu absorbit de muzică de mic copil. Dar să folosesc dansul pentru competiţie nu mă mai făcea fericit. Sunt pasionat de multe lucruri dar m-am gândit mult la ceea ce vreau să fac. În 2015 voi fi şi mai pasionat de dans. În loc să mă concentrez pe câştig, asta va fi sursa mea de distracţie."
Nam Taehyun a spus: "Este iubire. Vreau să fiu cât mai apropiat  de fani, ca şi când am fi într-o relaţie." făcându-i pe toţi să râdă.
Kang Seungyoon a adăugat: "Vreau să fixez un viitor pentru WINNER în termeni de muzică. Devenind mai apropiaţi de fani, evoluând în timp ce ne schimbăm. Vrem să realizăm mai multe decât am făcut deja."
Băieţii au mai spus fanilor: "Noi doar am primit. Acum este timpul să oferim." Băieţii au pregătit un tort pentru fani,  scriind pe o pancartă 'Vă mulţumim. Noi existăm pentru că voi existaţi.' Au dat scrisori fanilor pentru a le arăta recunoştinţa. Kang Seunyoon a spus: "Un artist nu poate exista fără audienţă. Suntem atât de norocoşi că putem cânta în faţa atâtor oameni. Pentru artiştii coreeni, să fii capabil să susţii performanţe la Gymnastics Arena este un vis, unul devenit realitate. PSY a spus de asemenea că nu există un alt loc care să aibă o energie la fel de mare ca acesta. Suntem atât de recunoscători că am putut cânta aici, vă mulţumim tuturor." WINNER, în lacrimi de bucurie au facut plecăciuni în faţa fanilor - o promisiune pe care au făcut-o la MAMA când au primit premiul 'New Artist'. Au fost 120 de minute foarte semnificative alături de fani, care sigur vor rămâne cele mai preţioase pentru trupă.

                                              Source: yglife
                                       RO TRANS: LeeAh@YGFR
                                      Shared by WINNER Romania
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
[2015.02.01] WINNER "Ieri, Astăzi şi Mâine"
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
YG Family Romania :: YG Family :: YG NEWS-
Mergi direct la: