AcasaCautareInregistrareConectareVrei să faci parte din staff-ul nostru? Poți oricând să trimiți un e-mail pe adresa staff@bigbangromania.net în care să ne spui ce ai vrea să faci, de ce ai vrea să te ocupi și de cine, în cazul în care ai un artist sau un membru preferat.

Dar înainte să trimiți e-mail-ul, te rugăm să ții cont de anumite criterii:

 Toată munca e voluntară. Facem asta pentru că ne place și nu primim nimic în schimb, în afară de mulțumirea că am făcut ceva util pentru alții.

 Avem 3 site-uri și multe pagini. Big Bang, 2NE1, YGF. Poți opta doar pentru un site, doar pentru un artist sau un membru anume. De asemenea, poți opta pentru mai multe funcții, atât timp cât le îndeplinești pe toate cum trebuie.

 Poți lucra pe site, ca moderator, translator, web designer sau pe pagini, tot ca moderator.

 Orice post ai dori, trebuie să ai cunoștințe excelente de limba engleză și limba română. Translatorii folosesc mereu diacritice.

 Pe pagini nu facem niciodată publicitate la alte pagini, nici jocuri, nici postări care nu-și au rostul, de genul poze la întâmplare sau statusuri de genul „Bună, cum a fost azi/Ce mai faceți?” etc. Paginile sunt utilizate pentru a „exporta” conținut de pe site, de aceea nu prea dorim să avem persoane care se ocupă doar de pagini și nu au nicio treabă cu site-urile. În general, cei care postează pe pagini sunt cei care se ocupă de updates pe site.

 Dacă vrei să fii translator, nu e nevoie de experiență, dar trebuie să fii în stare să înveți repede. Chiar dacă știi engleză și română la perfecție, tot sunt unele standarde și norme legate de traducere și postare, specifice Kpop-ului, pe care trebuie să le înveți. Te vom învăța și ghida la început, dar dacă nu înveți repede ca să poți lucra singur/ă, va trebui să renunțăm la ajutorul tău.

 Translatorii și moderatorii trebuie să fie în stare să-și găsească singuri sursele de știri, traduceri și updates.

 Toți membrii staff-ului trebuie să aibă cont de Facebook, pe care să-l acceseze cât mai des. Avem un grup de Facebook în care ținem legătura unii cu alții și discutăm despre tot ce e legat de fan cluburi, iar prezența și implicarea tuturor în discuții și luarea deciziilor e obligatorie.

 Webdesignerii trebuie să știe să lucreze în Photoshop și să păstreze fișierele .psd cu ceea ce lucrează pentru site, pentru că sigur va fi ceva de modificat. ^^ Dacă vreți să aplicați pentru această poziție, puteți oricând să creați bannere (headere) pentru unul sau toate site-urile noastre, pe care să le atașați la mail. Nu există dimensiuni sau criterii fixe, singura cerință e să nu aibă text pe ele. Faceți-le cum credeți voi că ar arăta bine pe site, iar dacă ne plac, noi putem schimba restul layout-ului în funcție de ele.

 Pe lângă bannere, s-ar putea să avem nevoie și de alte lucrări de la webdesigners, gen cover photos pentru Facebook, diverse butoane, icons, avatare etc. Fiți pregătiți pentru tot. Smile

And last, but not least...
 Deoarece suntem o echipă destul de bine închegată, vă rugăm să înțelegeți că nu e nevoie doar să fiți buni în ceea ce faceți, ci și să vă puteți integra în echipă și să vă înțelegeți bine cu ceilalți membri. Dacă apar conflicte sau dacă nu puteți interacționa cu ceilalți membri, va trebui să renunțăm la ajutorul vostru, oricât de buni ați fi.


Dacă mai ai întrebări, poți oricând să ceri detalii la aceeași adresă de e-mail sau pe grupul YGF Ro. https://www.facebook.com/groups/218868991490366/